Amber Mulder

Amber Mulder – Content creator/ vormgever.

Design, we worden elke dag geprikkeld door verschillende soorten design. Meestal staan we er niet bij stil, maar design speelt een grote rol in de huidige markt. Design komen we tegen in verschillende vormen, maar wat mij betreft kan design vooral zorgen voor een onderscheidend vermogen.

Mijn naam is Amber Mulder en mijn passie ligt bij het creëren van content waar de doelgroep zich aangesproken door voelt. Door de studie Creative Business Deeltijd die ik momenteel volg leer ik veel over content creatie, marketing, interne en externe communicatie, design, tekst en beeld. Naast mijn opleiding houd ik mij als content creator/ vormgever veel bezig met het creëren van onderscheidende content en daarbij het bijpassende design.

Nieuwe technologieën, bedrijven en ontwerpen zijn er in overvloed, maar hoe kan je je als nieuwe speler in de markt onderscheiden? Het wordt steeds moeilijker om in een wereld vol met prikkels de juiste snaar te raken bij de doelgroep. Naast een goede strategie, kan design daar goed aan bijdragen.

Veel bedrijven hebben een goede strategie, visie etc. maar toch lijkt er iets te ontbreken. Wat ik zelf heb gemerkt is dat design voor mij persoonlijk een doorslaggevende functie heeft. Ziet het bedrijf er betrouwbaar en professioneel uit? Of spreekt het mij totaal niet aan. Vaak zorgt design ervoor dat de doelgroep zich aangetrokken voelt tot een bepaald merk, wat in bepaalde keuzes de doorslag kan geven.

In de artikelen die ik zal publiceren zal ik verder onderzoeken hoe je design op de juiste manier kan inzetten en hoe een bedrijf zich kan onderscheiden door gebruik van de juiste content en design. Ben jij geïnteresseerd in design? Dan ben je hier op de juiste pagina. Hopelijk kan ik je in de toekomst voorzien van de juiste informatie en inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *