Sarah de Jong

Creatief gedreven webshop specialist. 

Ben jij altijd bezig met webshop-optimalisatie en wil jij het uiterste uit de kan halen om de beste resultaten te behalen? Hou je vast, want jij en ik lijken op elkaar. Beide zijn we gek op trends, innovatie en de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-commerce. Tegenwoordig shoppen we met z’n allen meer dan ooit online. Om de online wereld bij te benen is het van belang om onderscheidend te zijn en in de top-of-mind van de consument te blijven. Maar hoe doe je dat? Goede vraag.

Met mijn inspiratie en kennis laat ik jouw e-commerce-hart sneller kloppen en geef ik jou de ins en outs over alles wat te maken heeft met webshops. Mijn naam is Sarah de Jong en als creatieve en gedreven webshop-specialist ben ik dagelijks bezig met contentcreatie, webshop-optimalisatie en evaluatie, want onthoudt: evaluatie is key.

‘Ik doe wat ik leuk vind en dat doe ik met een goede portie humor en positiviteit.’’

Als stagiair begonnen bij een e-commerce platform en inmiddels uitgegroeid tot een webshop specialist. Door middel van mijn vakkundige houding, expertise en kennis heb ik bij meerdere werkgevers mijn talent op het gebied van fotografie, beeld en tekstuele content kunnen toepassen. Wie ben jij als organisatie, welke doelen streef je na en welke impact wil je creëren? Dit zijn de belangrijkste onderdelen van je organisatie die ten uiting dienen te komen in één beeld. Ik bedenk van A tot Z fotoshoots voor organisaties, wat mij een kenner maakt op dit gebied. De voornaamste reden waarom ik goed ben in mijn vak is, omdat ik het leuk vind en dat doe ik met een goede portie humor en positiviteit.  

Ben jij benieuwd naar het belang van eigen beeldgebruik, de grootste uitdagingen op het gebied van productfotografie en voorbeelden uit de praktijk? Dan nodig ik je uit om mijn artikelen te lezen op MICwatching. 

En nu ga je lekker een bak koffie zetten voor jezelf en neem je afstand van je digitale scherm. Want, jij hebt net als ik een goede balans nodig tussen online en offline werkzaamheden. Dit houd je scherp, tip van de sluier! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *