Thijmen Meyer

Wie ben ik?

Mijn naam is Thijmen een 21-jarige derdejaars Creative Business student. 

Drie jaar geleden heb ik gekozen voor de studie CB door mijn liefde voor digitale producten en marketing. Om die twee aspecten onder de aandacht te brengen bij het publiek, vind ik leuk. Het is in mijn ogen speciaal om mensen met mijn ideeën te kunnen inspireren.  Zelf heb ik vóór mijn hbo-studie een opleiding marketing en communicatie afgerond. Sindsdien maak ik WordPress websites voor diverse bedrijven. Ook ben ik 15 maanden geleden mijn eigen bedrijf gestart genaamd 100inc

100inc. is een platenlabel gericht op hiphop. Ik heb nu drie verschillende hiphop artiesten onder het label getekend, waarvoor ik de distributie, marketing en management doe. 

Voordat ik mijn bedrijf begon, was ik nog niet helemaal thuis in de muziekindustrie. Je kan dus zeggen dat ik als een blank canvas ben begonnen. Langzamerhand merk ik dat je met meer ervaring beter kan worden. 

De sociaal-mediakanalen zijn mijn verantwoordelijkheid; ik beheer ze. Het maken van originele content, zoals foto- en videografie, liggen mij het meest. Je zult mijn naam dus zien bij de credits van de videoclips en de album covers. 

Eén van de grootste happenings in onze generatie: podcast Door goede netwerken mag ik ook deelnemen aan die enorme trend. Vanuit een managementadviesbureau is één van mijn familievrienden begonnen aan een podcast over eigenwijze mensen in het bedrijfsleven. Ik zorg ervoor dat de audio piekfijn klinkt. Naast de technische taken krijg ik ook mooie verhalen mee. 

Met artikelen die ik schrijf op Frankwatching wil ik er samen met mijn projectgroep voor zorgen dat wij startende ondernemers de weg leren in hoe ze hun bedrijf moeten branden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *