Selin Elbertsen

Wij mensen zijn afhankelijk geworden van de nieuwste gadgets en ontwikkelingen. Er valt niet meer tegen het systeem in te gaan. Als marketeer of ondernemer moet je over de nieuwe technologieën beschikken om jouw bedrijf naar een hoger level te brengen. Hierdoor is het belangrijk dat zowel grote als kleine ondernemingen op de hoogte worden gesteld van de laatste technologische trends. Deze overvloed aan mogelijkheden leidt er echter voor veel bedrijven toe dat ze door de bomen het bos niet meer zien. Maak je geen zorgen! Mijn naam is Selin Elbertsen en ik zal je navigeren door dit nog altijd groeiende vakgebied.

Maar wie ben ik en hoezo kan ik jouw bedrijf tot een hogere technologische level brengen. Door mijn voorliefde voor digitale media ben ik veel online te vinden. Of ik nu research doe naar artificial intelligence of met 3D modellen bezig ben om een website te perfectioneren. Dankzij de huidige technologische ontwikkelingen in onze maatschappij weet ik alles over de huidige tech-trends en digitale media. Sinds de laatste jaren is de digitalisering van ons dagelijks leven nog meer in stroomversnelling geraakt. Wij leven in een digitale samenleving waarvan het einde nog lang niet in zicht is. Dit is het gedeelte waarover ik mij het meest fascineer. Zo stel ik vraagstukken als: Waar zullen wij als mens over tien jaar eindigen? Hoe zal onze wereld eruit komen te zien? Hoe zal de technologie de mens beïnvloeden? Wat voor invloed kan het uitoefenen op iemands carrière? En hoe zorg ik ervoor dat ik niet achter de trends aan ga lopen, maar een trendsetter ben? Voor antwoord op deze vragen, houd mijn artikelen op MICwatching goed in de gaten. Laten we samen groeien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *