Merel Harthoorn

Een eigen onderneming startten is al een grote stap. Er komt veel bij kijken en je maakt af en toe een sprong in het diepe. Ben jij een startende ondernemer en nog op zoek naar handige tips om je website zo goed mogelijk te laten werken? Ik help je graag met het verhogen van de conversie voor jouw website! 

Mijn naam is Merel Harthoorn, ik ben 20 jaar en op dit moment ben ik een derde jaars Creative Business studente aan de Hogeschool van Amsterdam. Al ruim 5 jaar verdiep ik mij nu in het marketing werkveld en doe het nog steeds met veel plezier. Ik kan urenlang artikelen lezen over de nieuwste technologische trends, maar vind het daarnaast ook heerlijk om heel Pinterest af te struinen. 

Tijdens mijn verschillende diverse stages bij onder ander de Skihut en La Playa heb ik geleerd hoe je je teksten zo goed mogelijk kan aanpassen op je doelgroep en hoe je het best je social media kanalen kan inzetten. Dit allemaal draagt bij aan de conversie van het bedrijf. Hoe hoger de conversie, hoe meer u uw doel bereikt heeft. 

Met het krijgen van een hogere conversie is je doel dat meer mensen klant worden. Maar hoe zorg je voor een hogere conversie en wat is het belang ervan? Welke punten zijn belangrijk om op te letten en welke middelen kan je het beste inzetten of extra aandacht aan geven? Als je antwoord wilt hebben op deze vragen, houd dan mijn artikelen goed in de gaten! Samen gaan we stap voor stap naar een hogere conversie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *