Maartje van Randeraat

Best leuk wanneer je een populaire website hebt en je het aantal actieve gebruikers ziet stijgen. Maar zolang er geen potentie zit in de verkoop en het conversiepercentage constant blijft of zelfs begint te dalen, is het hebben van een populaire website lang niet zo leuk meer. 

We leven nou eenmaal in een wereld waarin alles en iedereen steeds sneller de overstap naar digitaal maakt. Alle winkels zijn tegenwoordig te vinden op het internet en hebben stuk voor stuk een online webshop. Dit zorgt ervoor dat de concurrentie alsmaar groter wordt. Hierbij komt kijken dat het steeds moeilijker wordt om klanten te werven en deze klanten vervolgens ook daadwerkelijk aan te zetten tot het doen van aankopen.

Social media is een van de grootste gevolgen van de opkomende digitale wereld. Dit maakt dat social media ook een van de factoren is waardoor de concurrentie groter is dan ooit. Laat ik hier nou verstand van hebben. 

Ik ben Maartje van Randeraat en ik ben achttien jaar oud. Dit betekent dat ik ben opgegroeid in de digitaliserende wereld, alle nieuwe technologieën van dichtbij heb meegemaakt en deze natuurlijk nog steeds meemaak. Ik weet als geen ander wat voor invloed social media op de mens kan hebben en hoe je dit gunstig kan inzetten. 

Als derdejaars student Creative Business liggen mijn interesses dan ook bij social media, marketing en hoe deze twee elkaar kunnen versterken. Tevens heb ik hier tijdens mijn stage genoeg aandacht aan besteed en ben ik goed op weg naar een young professional. 

Door goed gebruik te maken van de mogelijkheden die de digitalisering ons heeft gebracht kan jij jouw conversiepercentage flink verhogen. Maar hoe zet je dit nou het gunstigst in en hoe zorg jij voor conversieoptimalisatie? Daar kan ik jou bij helpen!

Op CBWatching kun je artikelen van mij verwachten over de nieuwste ontwikkelingen, trends en hoe jij deze kan gebruiken op de weg naar conversieoptimalisatie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *