Isabel Veltman

Branding: misschien wel hét belangrijkste element in het hebben van een bedrijf. Het is de totale identiteit van je merk, die je uitdraagt naar de wereld. Met de juiste branding kan ervoor worden gezorgd dat jouw bedrijf succesvol wordt. Klinkt goed toch? Echter moet dit wel op de juiste manier worden uitgevoerd en passende strategieën worden toegepast die helemaal aansluiten bij jouw bedrijf. Maar hoe zorg je nou dat jouw bedrijf eruit springt?

Ik ga jou daarbij helpen! Mijn naam is Isabel Veltman en ben een derdejaarsstudente Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Geïnteresseerd in branding ben ik al van jongs af aan en vond en vind het altijd ontzettend interessant hoe merken zich uiten. Ik merkte dat branding wel een veelbesproken onderwerp was, maar dat het eigenlijk ingewikkelder en zo minder toegankelijk werd gemaakt dan dat het is. Daarom besloot ik om erover te schrijven. In mijn afgelopen studiejaren heb ik – tijdens stage en opdrachten – veel te maken gehad met verschillende merken. Steeds was het een uitdaging om de ware identiteit te tonen, maar toch slaagde dat iedere keer. Branding is nu dan ook een passie van mij en ik hoop dat ik dit met jou kan delen.

Dus heb je een bedrijf, werk je bij een bedrijf, ben je zzp’er of ben je gewoonweg geïnteresseerd in branding? Dan ben je hier op het juiste adres. Op dit platform geef ik tips, tricks en adviezen over alles wat te maken heeft met branding. Van je huisstijl tot je media-uitingen, tot het onderscheiden van je merk en alles daar tussenin.

Wekelijks publiceer ik artikelen die jouw bedrijf helpen, dus houd dit platform goed in de gaten en misschien zie ik jouw bedrijf over een tijdje wel aan de top :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *