Irem Ermis

on

Een eigen digitaal platform gestart, maar nog steeds niet helemaal bekend bij je doelgroep?  Hoe krijg je meer naamsbekendheid? Het is belangrijk om de juiste boodschap op de juiste manier over te brengen bij je lezers. Maar hoe kun je dit het beste doen? De nieuwste opkomende technologische trends kan je meenemen in je eigen bedrijf om bijvoorbeeld een groei te maken. Door kennis uit te breiden op het gebied van technologie mis jij geen enkele opkomende trend.

Mijn naam is Irem Ermis, 21 jaar, studente Creative Business. Tijdens mijn opleiding is mijn interesse voor marketing gewekt en ben ik mij erin gaan verdiepen. Het is zeer interessant om bewust te zijn van de marketingbeïnvloedingen die zowel offline en online ingezet worden.

Tijdens mijn voorgaande werkervaringen ben ik mij gaan verdiepen in de marketingwereld. Voor een startup heb ik de branding gedaan op het gebied van het ontwikkelen van een brandguide, bestaand uit een logo huisstijl, tone of voice en visuele elementen. Daarnaast heb ik verschillende bedrijven geholpen met het schrijven van informatieve teksten voor op de website. Het plezier dat ik uit mijn werk haal, zijn de succesverhalen van startups en bedrijven!

Ben jij geïnteresseerd in de nieuwste technologische trends en hoe je deze kunt verwerken in je bedrijf? Wil jij je kennis verder uitbreiden op het gebied van technologie? Wekelijks schrijf ik informatieve en inspirerende artikelen voor MIC-watching, die jij kan gebruiken als tech-liefhebber!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *