Ilse de Kruijff

“It has become appallingly obvious that our technology has exceeded our humanity.” – Albert Einstein

{“key”:”hb1″}

Wetenschapper Albert Einstein zei ooit bovenstaande woorden en deze hebben mij erg geïnspireerd. Precies om deze reden ben ik zo geïnteresseerd in technologie. Het is overduidelijk dat technologie onze menselijkheid heeft overtroffen en dat valt niet te ontkennen. Denk bijvoorbeeld alleen al aan jouw mobiele telefoon en wat deze allemaal al kan. Dit is spannend en handig maar tegelijkertijd is het ook best een eng idee. Want in hoeverre gaat de technologie ons overnemen? Is menselijk arbeid over 50 jaar nog wel nodig? Wat voor invloed zal dit hebben op economisch vlak? Dit zijn vragen die de technologische ontwikkelingen vaak bij vele mensen oproepen.

Mijn naam is Ilse de Kruijff (21 jaar), derdejaars studente Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam en technologisch expert. Ik richt me zo waar op technologie, maar ik zoek ook de menselijkheid hierachter. Want ik geloof dat mensen altijd nodig zullen blijven. De nieuwe technologische ontwikkelingen bieden veel nieuwe mogelijkheden en kansen, maar ze zorgen ook voor angsten en bedreigingen. In mijn artikelen lees je dus altijd over de nieuwste technologie en hoe we dit zo menselijk mogelijk toe kunnen passen.

Blijf jij graag op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen? Of ben je geïnteresseerd in technologie met betrekking tot het menselijk bestaan? Neem dan zeker de tijd om één van mijn artikelen te lezen. Ik hoop dat ik je kan inspireren en dat ik je kan laten nadenken over jouw (toekomstige) technologische ervaringen. Lees al mijn artikelen op MICwatching.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *