Branding Babes – Céline Groeneveld

Hoe zorg je ervoor dat jijzelf of je bedrijf er tussenuit springt? Dat niemand meer om jou heen kan en iedereen je kent? Dat jouw naam wordt herkend en er sprake is van vertrouwen? Met branding, natuurlijk! Het is zo ontzettend belangrijk en het kan jou als professional fantastisch goed helpen. Je eigen merk staat of valt met branding.

Mijn naam is Céline Groeneveld, ik ben vierentwintig jaar oud en derdejaars Creative Business studente. Mijn interesse ligt bij digitale media en mediastrategieën en ik focus mij tijdens mijn studie ook extra op die kant. Tijdens mijn studie verdiep ik mij ook meer in deze aspecten. Door mijn liefde voor digitale media ben ik eigenlijk altijd wel online te vinden, wat maakt dat ik alles meekrijg wat er in de media speelt en ik altijd up to date ben. Het altijd online zijn zorgt er ook voor dat ik de weg goed weet in de digitale wereld. Dankzij mijn studie, mijn stages en mijn eigen sociale media platformen leer ik veel over digitale media en heb ik daar in de afgelopen jaren ook al heel erg veel over geleerd.

Céline Groeneveld, 24 jaar

Waar begin je nou eigenlijk met branding? Hoe moet je jezelf online presenteren? Hoe kan je onderscheidend zijn van je concurrenten? Hoe word je goed en snel gevonden en hoe win je het vertrouwen van je doelgroep? Hoe kan je overbrengen dat je geloofwaardig bent? Het antwoord op die vragen wil ik je heel graag geven in mijn artikelen. Laten we samen zorgen voor jouw succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *