Lisanne Tinga

Tegenwoordig zegt een design meer dan duizend woorden. Je bedrijf wordt namelijk eerder herkent aan het logo, dan aan de naam. Ook terugkerende elementen zoals kleuren, vormen en beeldgebruik zorgen ervoor dat je herkend wordt. Dit alles heeft te maken met design, hét onderwerp waar ik jullie meer over kan vertellen.

Mijn naam is Lisanne Tinga en ik ben 21 jaar oud. Als beginnend mediaprofessional ben ik dagelijks bezig met alles rondom digitale media. Ik ben actief op alle socialmediakanalen om de nieuwste trends te ontdekken. En daarnaast houd ik sites zoals Frankwachting en Marketingfacts in de gaten om nieuwe kennis op te doen. Alles wat ik leer pas ik toe in de praktijk, namelijk op mijn eigen bedrijf Media by Lisanne. Hierdoor ontdek ik wat wel of niet werkt, doe ik ervaring op en leer ik meer over het werkveld.

Mijn stages bij Libelle TV en De Nederlandse Spoorwegen hebben ook bijgedragen aan mijn kennis over design. Zo weet ik waar je op moet letten bij het designen van video’s en websites en wat écht belangrijk is. Het uitstralen van een professionele identiteit zorgt er namelijk voor dat de doelgroep doet wat jij voor ogen hebt. Als de gebruikerservaring optimaal is, komen de bezoekers terug, en hierdoor kan Google je beter vinden. Hoog eindigen in de zoekresultaten op Google is een van de dingen die steeds belangrijker wordt en zoiets simpels als design kan jou daar dus bij helpen!

Maar waar begin je met het creëren van online vindbaarheid? Waar moet je opletten? En wat zijn de andere voordelen van design? De komende periode publiceer ik artikelen op micwatching die jou het antwoord hierop geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *