Ardine Tijsseling

De wereld van marketing veranderd snel in deze tijd. Op welke manier zorg je ervoor dat je succesvol blijft met jouw bedrijf? Waar speel je op in? Moet je overstappen naar digital? Dit zijn belangrijke vragen die je als bedrijf aan jezelf kunt stellen. 

Ik vind het interessant om mij bezig te houden met het bedenken van strategieën die aansluiten bij de branding van een merk. Dit onderdeel van marketing is bedoeld om meer brand value op te bouwen andere marketingactiviteiten te ondersteunen. Bij branding bouw je aan je eigen merk en zorg je ervoor dat je bedrijf uniek en herkenbaar is. Er zijn meerdere redenen waarom branding onmisbaar is voor je bedrijf. 

In 2020/2021 heb ik mij gespecialiseerd in Mediamarketing en daarbij heb ik verschillende marketingtechnieken geleerd. Met deze marketingtechnieken kun je ervoor zorgen dat jouw bedrijf of merk goed wordt vertegenwoordigd. Hiermee zorg je ook voor een goede band tussen jouw en je publiek. Je onderhoudt je contact met klanten via verschillende technieken zoals direct marketing.

Tijdens mijn stage op de marketingafdeling bij Omring ben ik ook bezig geweest met branding en marketing. Via social media het bedrijf vertegenwoordigen en zorgen dat de volgers worden getriggerd en bekend blijven met het bedrijf. Ik vind het fascinerend hoe dit in een bedrijf gaat en op welke manieren je zorgt voor meer merkbekendheid. 

Wat je van mij kunt verwachten zijn goede artikelen en adviezen waar beginnende ondernemers iets mee kunnen doen. Waar je iets aan hebt en waarmee je verder kunt op het gebied van branding binnen je eigen bedrijf. Bij mij kan je terecht met al je vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *