Kayleigh van Adrichem

Hey! Als creatief mediaprofessional ligt mijn passie in de digitale wereld van (online) marketing. In het afgelopen jaar heb ik gezien dat we in de lockdown massaal van offline naar online zijn gegaan. Een bizarre tijd waarbij een grote verandering is ontstaan in het digitale tijdperk. Met zo’n grote verandering is het goed om stil te staan op bij de laatste trends en ontwikkelingen in de digitale wereld.

Met de grote veranderingen die nog gaan komen is het als startende ondernemer haast een vereiste om je op alle digitale platformen te begeven. Ook ik zie het in mijn werkveld. Actief zijn op Instagram, Facebook, LinkedIn en het nieuwe medium TikTok, helpt je merk groeien. Met mijn ervaring in digitale marketingtechnieken, strategische ontwikkelingen en social mediamarketing, kan ik jou advies geven over hoe je je doelgroep bereikt en daarbij, niet geheel onbelangrijk, conversie behaalt.

“Alles gebeurt tegenwoordig online en we kunnen ons geen wereld meer zonder voorstellen, althans ik niet.”

Dankzij mijn ervaring bij Hoooked, een bedrijf gespecialiseerd in het online verkopen van duurzame garen, en huidige functie als marketeer, heb ik mij kunnen specialiseren op het gebied van online marketing. Alles gebeurt tegenwoordig online en we kunnen ons geen wereld meer zonder voorstellen, althans ik niet. In mijn studie en persoonlijke ervaring met de digitale wereld zie ik dat de marktontwikkelingen op het gebied van technologie en trends steeds sneller gaan. Dit is een van de belangrijkste redenen om bij te blijven met je merk.

Laat ik je op weg helpen door mijn expertise en ervaringen met jou te delen. Ik ga je helpen met het creëren en doorvoeren van je identiteit op het gebied van conversie. Als student van de specialisatie Digitale Mediastrategieën houd ik wel van een uitdaging en word ik enorm enthousiast om mensen zoals jij te inspireren bij het opzetten van een goede business. Ben je nieuwsgierig geworden? Houd dan de blog van MICwatching goed in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *