Janna Wolff

on

Marketing. Marketing is het geheel van activiteiten van een onderneming. Het doel hiervan is het inspelen op de wensen en behoeften van klanten terwijl er tegelijkertijd ook wordt voldaan aan de doelstellingen van de onderneming zelf. Marketing is dus heel erg breed en hoe iedereen zijn of haar marketing strategie opstelt voor een onderneming is vaak verschillend. 

Sinds een aantal weken verdiep ik mij in het proces van startende ondernemers en kijk ik naar wat zij moeten doen en welke uitdagingen zij tegenkomen. Ook kijk ik naar de conversieratio en hoe zijn snel een winstgevende onderneming kunnen creëren. 

De interesse in marketing heb ik al een tijdje en door mijn studie heb ik daar eindelijk iets mee kunnen doen. Als derdejaars student Creative Business op de Hogeschool van Amsterdam houd ik me bezig met online marketing. Ik verdiep mij in hoe bedrijven op het gebied van marketing te werk gaan. Ook ben ik erg veel bezig met de rol van social media in het marketing veld. 

In eerdere jaren van mijn studie ben ik ook al bezig geweest met marketing en heb ik mij verder een lange tijd gefocust op het schrijven van teksten. Tijdens het leerproces van goede stukken schrijven heb ik ook geleerd hoe ik mensen kan interviewen, verschillende soorten teksten het beste in elkaar kan zetten en hoe ik goed online research kan doen om aan de benodigde informatie te komen. Deze skills zijn nu erg toepasselijk voor mijn marketing specialisatie. Door mijn interesse in marketing en schrijfvaardigheden met elkaar te combineren schrijf ik leerzame en aantrekkelijke stukken voor ondernemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *