Dagmar Jonkman

Wat doe jij als eerste als je wakker wordt? Waarschijnlijk komt jouw antwoord in de buurt van ‘op mijn telefoon kijken’ of ‘sociale media checken’. Je bent niet de enige! Sociale media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Niemand staat nog versteld van een schermtijd van zes of zeven uur per dag. Naast dat sociale media leuk is om te communiceren met vrienden of om je vakantiekiekjes op te delen, kun je sociale media ook strategisch inzetten voor jouw webshop. Dit is nog vrij nieuw voor sommigen en het roept daarom ook vast veel vragen op. Waar begin ik? Welke platformen moet ik gebruiken? Hoe maak ik een advertentie?

Nu vraag je je misschien ook af: wie ben jij eigenlijk? Mijn naam is Dagmar Jonkman en ik ben 20 jaar oud. Ik ben derdejaars student Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam en daarmee mediaprofessional in opleiding. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de padelbaan, in een restaurant of op een (tent)feestje met mijn vriendinnen. In mijn tweede studiejaar heb ik de specialisatie ‘Digitale Media’ gevolgd en met plezier afgerond. Hier ben ik erachter gekomen dat mijn interesse ook op dat vlak ligt. Om die reden en omdat het goed aansluit op elkaar, heb ik ervoor gekozen om dit jaar de specialisatie ‘Digitale Mediastrategieën’ te volgen. 

Mijn motto: ‘The secret of getting ahead is getting started’

Ben je benieuwd geworden naar hoe je sociale media kunt inzetten voor jouw webshop? Lees dan mijn artikelen en ontdek hoe je jouw bedrijf succesvol op Pinterest kunt krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *