Shari Jourdain

Corona heeft roet gegooid in het professionele leven van een heleboel werknemers. Geen gezelligheid meer op kantoor, geen borrels meer, maar daarvoor in de plaats werd het thuiswerken geïntroduceerd. Anderen konden helemaal niet aan de slag en moesten hun uren thuis in de woonkamer zien te vertoeven. Al dat thuiszitten heeft ertoe geleidt dat velen een nieuwe hobby zijn begonnen, en vanuit die hobby misschien een bedrijf zijn gestart. Een extra inkomen is altijd lekker toch? Dus nu zit je daar met je nieuwe hobby en je nieuwe bedrijf, de volgende stap is aan de hele wereld laten zien dat jouw bedrijf bestaat dus wat schakel je in: juist, het internet. Maar eh.. hoe positioneer jij je bedrijf op het internet zodat je succesvol kan worden? Vrees niet, ik kan je helpen ervoor te zorgen om die muur waar jij, en talloze andere beginnende ondernemers, tegenaan lopen, om te zetten in een deur.

Mijn naam is Shari Jourdain, derdejaars student Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam en totale brandingfanaat. Sinds mijn jeugd was ik al een creatieveling die dol was op schrijven en fotografie. Deze hobbies heb ik later ingezet tijdens mijn werk als freelance columnist voor een Curaçaos tijdschrift, social media manager voor een kledingwinkel en als contentmanager voor de evenementengids van een media bedrijf. Hier ontdekte ik wat het belang is van een online presence en hoe een brandingstrategie je merk letterlijk kan maken of breken.

Toen ik begon bij de kledingwinkel en de evenementengids waren beide bedrijven nog maar beginnende in de online wereld. Ik heb dus van dichtbij kunnen meemaken waar je dan tegenaan loopt. Sterker nog, ik heb kunnen experimenteren en weet nu wat je niet moet doen als het op branding aan komt en wat de absolute holy grails zijn.

Dus, ben jij er helemaal klaar voor om de online wereld te veroveren? Werp dan een blik op een van mijn artikelen op MICwatching.nl waarin ik je uitleg welke ingrediënten er nodig zijn voor een ijzersterke branding strategie.

Get ahead, get started.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *