Mike van Pareen

Ik ben Mike van Pareen. 24 jaar oud en noem mij zelf een ervaren handelaar. Waar het ooit begon met pokemon kaarten ruilen voor betere kaarten ging dit al snel naar playstation kaarten verkopen op het schoolplein. Je kunt dus wel zeggen dat ‘ondernemen’ er al vroeg in zat. Een jaar of 8 geleden was ik er klaar mee om in verhouding weinig geld te verdienen bij een bijbaantje waar ik toch geen plezier uit kon halen. Ik besloot mijn leven om te gooien en nooit meer voor een baas te werken. Ik kwam op het fenomeen: dropshipping. Ik hoor je denken: “oh nee toch niet echt?”. Ja, ook ik ben die misstap begaan. Na 1 jaar kwam ik er al gauw achter dat er te veel haken en ogen zaten aan een leverancier die je niet kunt bereiken en vertrouwen. Nu ben ik jaren verder en heb ik het beter voor elkaar. Namelijk, bol.com. Die zijn al jaren een top bedrijf met daarnaast goede voorwaarden en eigenlijk net als ali-express. Ik ben inmiddels een aantal bedrijven verder en zit er nu erg lekker bij. Hoe dat nou komt? Leren van fouten, zonder fouten kom je nergens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *