Ga aan de slag met Dark Mode

2021 is nog maar net begonnen en ik kan jullie nu al vertellen welke trend dit jaar zeker zal gaan groeien. In 2019 maakte wij allemaal al kennis met de donkere modus. Apple lanceerde deze functie samen met de nieuwe IOS14. Dat was dan ook nog maar het begin van deze trend. Naar mijn mening heeft de donkere modus veel voordelen en is het als creator erg belangrijk om mee te gaan met deze trend. Wil je weten wat het precies is en hoe je het inzet? Bekijk dan onderstaande infographic.

Als het goed is heb je nu een beter beeld over de dark modus. Je weet nu waarom dark mode handig is en welke tips je hiervoor kunt gebruiken. Uiteindelijk is de dark modus persoonlijke smaak en zal iedereen hier dus anders over denken. Zorg er daarom voor dat jouw website of app in het bezit is van een switch. Op deze manier kan de klant zelf bepalen wat hij of zij fijn vindt. Je kunt dit dan monitoren en uiteindelijk altijd overstappen naar volledige black mode. 

Wat houdt jou nog tegen? Ga mee met de trend voor je de laatste bent. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *