Hét chatbot factsheet voor ondernemers [infographic]

Chatbots zijn hot. Meer dan 1,4 miljard mensen hebben inmiddels gebruik gemaakt van een stuk software om vragen beantwoord te krijgen, iets te bestellen of simpelweg vermaakt te worden. Dankzij kunstmatige intelligentie en machine learning kan een chatbot steeds menselijker en tegelijkertijd doelgerichter communiceren. Misschien ook wel met jouw klanten?

De acceptatie van deze artificiële gesprekspartners onder consumenten neemt snel toe, net als het gebruik er van. Maar is dat ook een goede reden voor jouw bedrijf om aan een chatbot te beginnen? Wat zijn dan de voordelen? En hoe groot is de investering die voor een eigen chatbot nodig is? Check snel dit factsheet voor de antwoorden op deze en vele andere vragen!

chatbot factsheet voor ondernemers