Sara van Elferen

Welke kleuren passen bij je merk en doelgroep? Welk kleurpalet ga je gebruiken? Wat voor een logo kies je? Welke typografie sluit aan bij wat je wilt uitstralen en leest ook prettig? En dit is nog nieteens de helft van alle vragen die komen kijken bij het ontwerpen van een website.

Het design van een website is belangrijker dan ooit. Dit is namelijk de eerste indruk die klanten krijgen van jouw merk. Jouw website laat zien waar je als merk voor staat. Tegenwoordig hoef je geen webdesigner te zijn om een website te maken, maar het is niet gemakkelijk wanneer je geen handvatten hebt. De wereld van webdesign is namelijk voortdurend in beweging. In 2019 waren vooral minimalisme en organische vormen erg populair. Maar in 2020 kom je hier absoluut niet meer mee weg.

Mijn naam is Sara van Elferen en ik ben student Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Door mijn opleiding en de stage bij startup Champ heb ik een enorme interesse ontwikkeling in design, marketing en communicatie. Tijdens de specialisatie Digitale Media heb ik mij verder verdiept in onder andere het opzetten en ontwerpen van websites. Op dit moment volg ik de specialisatie Mediastrategieën. Hier leer ik tot in de puntjes waar een strategie uit bestaat en hoe je deze van begin tot eind ontwikkelt.

Naast mijn opleiding onderhoud ik al jaren de website van mijn volleybalvereniging en ontwerp ik regelmatig folders, visitekaartjes en posters voor interieurarchitect bedrijf Factor-W. Ik vind het geweldig om mijn passie en creativiteit de vrije loop te kunnen laten gaan. Het mooie van webdesign vind ik dat je hiermee een unieke uitstraling aan je merk geeft en bezoekers een bijzondere ervaring meegeeft.

Wil je meer weten over hoe je een mind-blowing design voor je website maakt? Ben je benieuwd naar actuele trends, best practices en tips op het gebied van webdesign? Houd mijn artikelen dan in de gaten!

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *