Julia Kraan

‘The best place to hide a dead body is page 2 of Google’.

Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw website niet onder gesneeuwd raakt door de vele websites die er bestaan?

Met veel kennis en ervaring met e-commerce kun je een van de grootste ondernemingen worden in jouw branche. Dit kan alleen succesvol zijn wanneer je goed weet hoe je dit moet inzetten; wanneer je e-commerce tot in de puntjes beheerst. Daar ga ik jullie goed mee op weg helpen en ga ik zorgen voor een boost van je bedrijf.

E-commerce is een enorm breed vakgebied. Er zijn maar weinigen die het totaal beheersen. Ook omdat er nog regelmatig veranderingen zijn. Door bijvoorbeeld algoritme-wijzigingen bij Google of Facebook. Ook worden er voortdurend nieuwe technieken en producten de wereld in geslingerd. Daarom heb ik mij binnen dit gebied gespecialiseerd in een heel belangrijk aspect van e-commerce, namelijk search engine optimization (SEO).

SEO zorgt ervoor dat de vindbaarheid van jouw website in zoekmachines vergroot. Het grote voordeel: het is gratis. Als Nederlanders zijn wij daar gevoelig voor. SEO heeft een hele mix van technieken die je kan toepassen, zoals keyword research, linkbuilding en traffic monitoring. Je moet je goed verdiepen in SEO, want als je het niet goed uitvoert ben je voor niemand vindbaar en eindig je nergens.

Ik ben Julia Kraan, een jonge media professional met grote ambitie. Zo word ik later presentatrice van het journaal en begin ik mijn eigen onderneming. Ik zit in mijn derde jaar van de opleiding Creative business aan de Hogeschool van Amsterdam. En hou me momenteel vooral bezig met de specialisatie Digitale Mediastrategieën. Ik werk nu in een cookies winkel, pardon koekjeswinkel, en werk volop aan mijn sales skills. Door mijn specialisatie in het tweede jaar, Media Marketing, ben ik ook de sociale media expert van deze winkel. Ik post regelmatig foto’s en deel recepten met de volgers.

Mijn motto: een positieve houding zorgt voor grootse resultaten.

Dus: kom je op page 2 na het googlen van je bedrijfsnaam? Lees dan mijn artikelen over SEO en wordt ook expert.

Mijn LinkedIn profiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *