Danique Mulder

Design kom je in het dagelijks leven overal tegen. Of het nu om een product, een website of een app gaat, iedereen heeft er mee te maken. Maar wat is design nou eigenlijk? En wat doet het precies? Wat maakt een design nou goed of slecht? En waarom is een goed design nou zo belangrijk? Dit zijn de onderwerpen die ik graag uitzoek en met jullie wil delen door middel van mijn artikelen. 

Ik stel mijzelf graag aan jullie voor. Mijn naam is Danique Mulder. Ik ben 22 jaar en ben derdejaars student Creative Business. De opleiding leidt mij op tot allround mediaprofessional, maar ik heb mij daarnaast gespecialiseerd in digitale media en digitale mediastrategieën. 

Ik zou mijzelf omschrijven als een creatief, nieuwsgierig en leergierig persoon. Naast lezen en schrijven, vind ik het heerlijk om op te gaan in Adobe programma’s. In mijn vrije tijd maak ik graag foto’s en zit ik vrijwel altijd met mijn mobiel in mijn handen. Ik ben dan ook altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste trends. Up-to-date zijn is erg belangrijk voor mij. Verdiepen in nieuwe onderwerpen en mijn kennis vergroten is een groot onderdeel in mijn leven. Ik ben altijd opzoek naar iets nieuws. 

Door mijn werk en stage kwam ik erachter dat ik artikelen schrijven onwijs leuk vindt. Met mijn interesses en kennis neem ik jullie graag mee in de wereld van design. Wil jij meer weten over de nieuwste producten of de websites die jij echt moet checken? Dan ben je aan het juiste adres. Mocht je vragen hebben, voel je dan vrij om die te stellen. Waarschijnlijk breng je mij dan zelfs op nieuwe ideeën. 

Ligt jouw passie ook bij deze onderwerpen? Wil je meer weten over mijn bevindingen? Of ben je gewoon benieuwd? Neem dan eens snel een kijkje bij mijn artikelen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *