Joël Pijl

Je kent het vast wel, je koopt iets via het internet. Lui vanaf je bank, want je hebt echt geen zin om door te stad te slenteren. Misschien winkel je enkel nog alleen online. Vooral nu met COVID-19 hebben webshops een grote groei meegemaakt. Misschien voor u als fysiek bedrijf een grote overweging om over te gaan op ja wel: e-commerce. Ofwel handeldrijven via het internet. Ik hoor je nu denken: ‘’Waarom is e-commerce zo belangrijk?’’ Dat leg ik je in mijn artikelen graag uit.

Mijn naam is Joël Pijl en ik zit in het derde jaar van mijn opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben gespecialiseerd in mediamarketing en digitale mediastrategieën. Uit deze specialisaties is mijn liefde voor e-commerce gegroeid. Het is te gek hoe je e-commerce kan inzetten voor je bedrijf, maar ook wat voor effect het kan hebben op jouw bedrijf. Zo heb ik bij het vak e-commerce een eigen website opgericht.

Naast mijn liefde voor e-commerce koop ik ook alles via het internet. Ik ga over een week verhuizen naar de binnenstad van Amersfoort en ik heb mijn gehele inboedel via het internet gekocht. Ideaal! Ook komt mijn gehele kledingkast niet uit een fysieke winkel. Ik leg met alle liefde uit waarom e-commerce niet vergeten moet worden.

E-commerce blijft zich verbeteren en ik vind dat elk bedrijf zich met deze technologie moet meebewegen. Het kan zoveel verschil voor een bedrijf maken als je weet waarom e-commerce belangrijk is. Ik leg je graag meer uit over dit onderwerp op MICwatching.nl. Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *