Anouk Jacqueline Hendrika Vermolen

Anno 2020 zijn er op professioneel gebied ontelbaar veel wegen die je kunt inslaan. Een wereld met talloze opties en nóg meer interesses maakt deze keuze niet makkelijker. Ook ik vond het dankzij mijn uitgebreide en diverse interesse pakket én een oneindigheid aan studiekeuzes moeilijk om mijn niche te vinden.

Na een aantal jaren onderdeel te zijn geweest van de zorgbranche wist ik dat er meer was. Die honger naar iets waar ik energie van kreeg, in plaats van iets wat mij energie kostte, bleef bestaan. Door een bestuursfunctie te vervullen met de titel: Commissaris Promotie en Marketing, heb ik kunnen proeven van een veld waar deze behoefte eindelijk werd vervuld. 

Mijn naam is Anouk Vermolen en ik ben een 22-jarige Creative Business studente uit Amsterdam. Naast deze bachelor volg ik ook de bachelor Communication Science aan de Universiteit van Amsterdam om nóg meer kennis op te doen op het gebied van communicatie. Als het aan mij ligt ben je nooit uitgeleerd en is er altijd ruimte om je te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk- als carrièrevlak. 

Eén van de onderwerpen die mij de afgelopen jaren keer op keer bleef verbazen was Social Media, en dan voornamelijk de kracht van soortgelijke platformen. Een omgeving waarin je, zowel persoonlijk als zakelijk, je stem kunt laten horen. 

Toen ik werkzaam was voor Club Hifi Leiden was (bijna) iedere interactie met de klanten/ bezoekers via Instagram. Het heeft niet lang geduurd voordat wij als bedrijf maximaal twee externe e-mails ontvingen op een gemiddelde dag en het druk was als de telefoon eens per maand afging. Alle communicatie verplaatste zich naar een nieuw medium. 

Het is overduidelijk dat Social Media een steeds belangrijkere positie inneemt binnen de online marketingstrategie van bedrijven. Dit is dé plek om: je visie en ambities te delen; je producten aan te prijzen; reviews achter te laten in de vorm van reacties en inspiratie op te doen bij de concurrent. 

Voor Micwatching.nl zal ik een meervoud aan artikelen schrijven die zich voornamelijk zullen richten op mijn, na een lange zoektocht eindelijk gevonden, niche. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *