Hoe wordt jouw app ‘the next big thing’?

Dus jij wilt het nieuwe facebook ontwerpen, of denkt een app te hebben bedacht die tinder verleden tijd maakt? Dan ben je niet de enige die dat denkt. Dagelijks worden er meer dan 5000 apps gelanceerd in de IOS app store. Dit betekent dat er jaarlijks ongeveer 1.825.000 nieuwe apps op de markt komen. Vrijwel al deze startups mislukken. In veel gevallen waren de ideeën nooit haalbaar, maar de oprichters investeerden veel tijd, moeite en geld in hun projecten voordat ze deze ongemakkelijke waarheid ontdekten. In de onderstaande whitepaper leer je hoe je in 2019 een gewoonte-vormende app ontwikkelt die de potentie heeft om in de enorme app markt een succes te worden.

De digitale wereld is een snelle en dynamische wereld waarin survival of the fittest telt. Ik vertel je hoe je gebruikers aan je app hecht en zo je concurrenten voor kan zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *