Framing: wat is het en hoe werkt verliesaversie

Framing is een overtuigingstechniek binnen de communicatie waarbij je bepaalde woorden en beelden kiest die verschillende gevoelens, waarden en ideeën oproepen. Framing kan perfect ingezet worden om de consument dat laatste duwtje in zijn of haar rug te geven, zodat zij wel overgaan tot een actie. Er zijn talloze vormen van framing en één daarvan is verliesaversie. Dit betekent simpelweg; de angst om iets te verliezen. Zet verliesaversie in om meer aanmeldingen voor jouw nieuwsbrief te generen, of meer te halen uit advertenties.

Wat houdt framing precies in en waarom is het spreken van verliestaal erg efficiënt? Dit zijn een paar vragen waarin ik antwoord geef in de whitepaper: Framing, wat is het en hoe werkt verliesaversie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *