3 mythes van online neuromarketing

Het begrijpen van het menselijk brein is zeer belangrijk voor succesvolle online marketing. Om het brein beter te begrijpen kan men het onderzoeken door middel van neuromarketing. Dit is een methode waarbij verschillende medische technieken en inzichten van neurowetenschap worden toegepast op marketing. Door middel van deze technieken kan men er achter komen hoe het brein werk en hoe het reageert op bepaalde situaties. Hoewel deze wetenschap al een tijdje bestaat en het dus geen onbekend begrip is, bestaan er veel mythes over neuromarketing.

Als u meer wilt weten over neuromarketing kan deze whitepaper u uitstekend helpen. Deze whitepaper gaat in op een paar van deze mythes en zet voor u de feiten op een rijtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *