Cialdini’s principes offline toepassen

De beïnvloedingsprincipes van Cialdini zijn bij een groot publiek bekend. Van deze principes wordt er in webshops enorm veel gebruik gemaakt. Het gebruik van deze principes kan in fysieke winkels echter een uitdaging vormen.

Er is zo ontzettend veel te vinden over Cialdini’s principes online, dat informatie vinden over offline een uitdaging is. Ik neem je mee in een paar koppelingen tussen online en offline situaties. Daarnaast beschrijf ik een aantal herkenbare situaties die te koppelen zijn aan de verschillende principes. Als laatste heb ik nog een aantal persoonlijke gebeurtenissen genoemd om het soms nog extra te verduidelijken. In deze whitepaper leg ik uit hoe je Cialdini’s beïnvloedingsprincipes toepast offline.

Benieuwd geworden? Lees mijn whitepaper hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *