Nina Timmer

Alles is tegenwoordig vindbaar op het internet. Je typt iets in op Google en binnen enkele seconden vind je alles wat er over dat onderwerp te vinden is. Wanneer je een eigen bedrijf hebt, wil je natuurlijk dat jouw website als eerste naar boven komt. Hoe kan je hiervoor zorgen? Heel veel factoren hebben hier invloed op. Een van deze factoren is SEO, Search Engine Optimization.

SEO is een steeds belangrijker wordend concept voor veel bedrijven. Er zijn bedrijven die er al volop gebruik van maken en het op een goede manier toepassen. Maar er zijn ook bedrijven die er nog helemaal geen gebruik van maken. Daarom ben ik er. Ik wil mijn kennis op het gebied van SEO delen met de buitenwereld zodat de bedrijven die nog geen gebruik maken van SEO een goede start kunnen maken. Zo zal ik in mijn artikelen gaan uitleggen hoe je het beste van start kan gaan als je voor het eerst op het gebied van SEO gaat werken en hoe je jouw SEO kan verbeteren als je er al eens mee hebt gewerkt.

Mijn naam is Nina Timmer, 19 jaar oud en derdejaars student Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Afgelopen jaar deed ik de specialisatie Digitale Media en dit jaar ben ik begonnen met de specialisatie Digitale Mediastrategieën. In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek, ben ik vaak terug te vinden bij een concert of lees ik stilletjes een boek. Mijn vriendinnen beschrijven mij vaak als een rustig maar op zijn tijd enthousiast mens. Als ik mij helemaal op mijn plek voel, kom ik helemaal los. Gelukkig voel ik mij in de digitale wereld helemaal op mijn plek! Op MICwatching ga ik artikelen schrijven over Search Engine Optimization. Zo kan ik mijn kennis op het gebied met anderen delen.

Wil jij meer weten over Search Engine Optimization? Bekijk dan binnenkort mijn artikelen op MICwatching!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *