Het optimaliseren van laserkopen.com d.m.v persuasive design

on

Steeds meer winkels hebben tegenwoordig een webshop. Het online shoppen wordt namelijk steeds populairder. Het is daarom belangrijk dat de website er goed uit ziet en voor conversie kan zorgen. Door de populariteit van online winkelen zijn er steeds meer fysieke winkels die hun deuren moeten sluiten. Veel winkels besluiten daarom ook om alleen nog mar online hun producten te verkopen. Met de komst van nieuwe webshops en bestaande webshops is het steeds lastiger om voor veel conversie te zorgen met je eigen online winkel. In de loop van de jaren zijn webshops heel veel veranderd op het gebied van design. Er zijn allemaal strategieën en manieren die webshops gebruiken om hun klanten over te halen om tot betaling over te gaan. Echter zijn er ook nog webshops die niet erg mee lijken te gaan met de tijd en de strategieën. Een voorbeeld hiervan is laserkopen.com. In de eerste oogopslag ziet deze website eruit alsof hij 10 jaar geleden is gemaakt. Met een standaard lettertype en een design die veel webshops hadden in 2010. Laserkopen.com is een webshop die zich specifiek richt op het verkopen van laserpennen. Doordat dit bedrijf geen fysieke winkel heeft zijn ze geheel afhankelijk van hun website. Om zo’n een website te optimaliseren is het handig om persuasive design toe te passen. Persuasion is een poging tot het beïnvloeden van iemands gedrag en/of houding. Met andere woorden; door middel van bijvoorbeeld een website het gedrag van klanten aanpassen. Persuasive design kan namelijk zorgen voor een hogere conversie. Persuasive design kun je toepassen door middel van de 6 principes van Dr. Robert Cialdini.

Meer weten? lees verder:

advies laserkopen.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *