Sterre Schermer

Of je nou veganistisch, vegetarisch of simpelweg alles eet. Tegenwoordig let bijna iedereen wel op gezonde voeding, waaronder ik. Mijn naam is Sterre Schermer. Momenteel studeer ik Media, informatie en Communicatie op de HvA. Ik heb dankzij deze studie ontdekt dat ik erg geïnteresseerd ben in digitale media, hier heb ik mij ook in gespecialiseerd. Naast mijn studie houdt ik mij veel bezig met gezonde voeding. Zo ben ik er ook achter gekomen dat digitale media hier een enorme rol in kan spelen en veel hulp kan bieden.

Ik heb in jaar 2 van mijn studie stage gelopen bij een van de grootste Instagram influencers, namelijk Claartje Rose. Zij is ondernemer en werkt samen met de grootste merken waarvoor zij foto’s post. Ik mocht haar drie maanden bij assisteren. Hier heb ik ontzettend veel van geleerd, alle ins en outs van Instagram! Alle plaatjes op Instagram hebben over het algemeen natuurlijk veel invloed op de gebruikers. De meeste Instagrammers zijn natuurlijk slank en fit. Mede door Instagram en andere sociale media houden steeds meer mensen zich bezig met health.

De consument zoekt dus steeds meer naar online tips voor een gezondere levensstijl.  Ik zelf kijk bijvoorbeeld veel naar youtubers of blogs die zich bezighouden met health, maar er zijn tegenwoordig nog zo veel meer andere online tools! Dit vind ik erg interessant en schrijf er graag over. Zo kan je met behulp van digitale media een gezondere levensstijl creëren en je bewust worden van wat je eet en hoe je gezond blijft.

Ben je benieuwd naar hoe de digitale wereld je kan helpen met een gezondere levensstijl? Neem dan gerust een kijkje tussen mijn artikelen. Veel leesplezier!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s