Kunstmatige intelligentie: wat is het? [Infographic]

on

Heb je ooit gehoord van kunstmatige intelligentie? Of klinken deze termen je volledig onbekend in de oren? Waarschijnlijk kom je er onbewust al dagelijks mee in aanraking. Wat dacht je van de assistent Siri op je telefoon, of de filmsuggesties van Netflix?

Kunstmatige intelligentie bevindt zich overal om je heen: zelfsturende auto’s, chatbots,  automatisch gegenereerde distributie. Steeds vaker worden computers ingezet om zelfstandig taken uit te voeren. Wat is het, en misschien nog welk belangrijker, wat kun je ermee?

Scrol voor meer informatie over kunstmatige intelligentie naar beneden en bekijk de infographic. Is de afbeelding te klein? Klik op de volgende link voor een grotere versie.

infographic kunstmatige intelligentie

Wil je meer lezen van deze auteur? Je kunt hier een stukje biografie vinden, en hier een artikel lezen over webinars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *