Jannieke Mollers

Je online zichtbaarheid verbeteren, omgaan met negatieve recensies en het onderhouden van je socialmediapagina’s. Het zijn de dagelijks struggles van veel restaurateurs in Nederland. Omdat het “hele online gebeuren” nogal complex lijkt, help ik de restaurateurs graag een handje.

Mijn naam is Jannieke Mollers, ik ben 23 lentes jong en ik volg de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast mijn (deeltijd)studie werk ik nog 4 dagen in de week bij een groot online restaurantplatform waar ik mij vooral bezighoud met marketing en het aansturen van het klantenservice team.

Als marketingmedewerker bij een online restaurantplatform weet ik dus precies waar de restaurateurs in Nederland tegenaan lopen op onlinegebied. In de komende periode zal ik regelmatig content plaatsen over dit onderwerp. Mijn artikelen zullen redelijk breed ingestoken worden, zodat het voor veel bedrijven herkenbaar en toepasbaar is.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan mijn artikelen op MICwatching.nl!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s