Yannick Klarenbeek

on

Ik ben Yannick Klarenbeek en ben, net als alle anderen, derdejaars student van de opleiding Media, Informatie en Communicatie. In de afgelopen (school)jaren heb ik veel geleerd over media en heb ik verschillende kanten gezien. Zo heb ik in mijn vorige stage geleerd om tekst te schrijven en ben ik op een andere stage bezig geweest met het bouwen van websites. Voor MICwatching wil ik mij verdiepen in de wereld van ‘internet of things’. Even ter introductie: met internet of things wordt bedoeld dat niet alleen mensen online zijn, maar ook ‘dingen’. Denk hierbij aan de slimme televisie waarmee je kunt Netflixen of surfen op het web. Maar ook andere apparaten binnenshuis, zoals de thermostaat en de wasmachine kunnen tegenwoordig veel meer dan voorheen. Internet of things is hot en wordt steeds hotter!

Internet of things is nog best een algemeen onderwerp en daarom ga ik mij richten op de ontwikkeling van deze techniek in het bedrijfsleven. In mijn artikelen onderzoek ik hoe verschillende bedrijven hiermee omgaan en breng ik trends en cijfers in kaart. Ook bespreek ik de gevaren die internet of things met zich meebrengt. Want besef jij ook dat hoe meer dingen online zijn, hoe gevoeliger je wordt voor hackers?

Ik ben benieuwd hoe de IoT-trend zich verder gaat ontwikkelen en kan niet wachten om er over te gaan schrijven. Ben jij ook zo geïnteresseerd? Dan raad ik je aan om mijn artikelen te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *