Nicole Koopman

on

Hoi allemaal! Mijn naam is Nicole Koopman. Ik ben twintig jaar en ik kom uit het (bijna) altijd zonnige Den Helder. Vanuit dit Noord-Hollandse stadje heb ik mijn weg gevonden naar de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier heb ik mij gespecialiseerd in tekstschrijven en digitale mediastrategieën.

Door de jaren heen wil ik mijn vaardigheden verbeteren op het gebied van schrijven, digitale media en grafisch vormgeven. Na mijn stage bij meidentijdschrift Tina is mijn droom om ooit een kinderboek te schrijven nog groter geworden. Naast schrijven liggen mijn ambities bij fotograferen. Om mijn liefde voor zowel reizen, schrijven en fotograferen samen te combineren, lijkt het mij leuk om na deze opleiding voor een tijd een reisblog bij te houden. Ik kijk ernaar uit om mijn minor in de richting van grafisch vormgeven en/of public relations in het buitenland te doen.

Op MICwatching.nl focus ik mij vooral op de trends rondom het gebruik van camera’s, foto’s en specifiek; filters. Want zeg nou eerlijk, net als ik ben jij toch ook twee uur bezig met het zoeken naar de juiste filter voor je Instagramfoto? En op Snapchat stuur jij het liefst foto’s met je favoriete hondenfilter? Maar wat is nou precies de hype rondom filters? Wat blijft er nog over van de ware foto? En welke applicaties worden het meest gebruikt om een foto optimaal te bewerken?

Ben jij benieuwd naar mijn zoektocht naar de hype om filters? Blijf dan mij en vooral mijn blog volgen op MICwatching.nl. En wil je meer weten over mij én mijn ambities? Neem dan vooral een kijkje op mijn LinkedIn profiel! See you!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *