Liese Fokke

Wist je dat Facebook zó 2015 is? Kinderen lachen hun ouders uit omdat zij nog gebruik maken van Facebook. Snapchat is dé app van het moment. Hoe lang dat nog duurt is ook nog maar de vraag, want voor dat we het weten is er een nieuwe app en is Snapchat verleden tijd!

Ik, Liese Fokke, ben gespecialiseerd in het ontdekken en analyseren van de nieuwste ontwikkelingen en laatste trends met betrekking op Social Media, website design en andere vormen van online media. Ik kan je de toekomst voorspellen. Hoe ik dat doe? Ik ben verbonden aan veel Social Media kanalen die ik elke dag uitgebreid door zoek en analyseer om nieuwe veranderingen en ontwikkelingen te ontdekken. Om dé nieuwe trend te voorspellen moet je niet alleen naar Nederland of Europa kijken maar moet je ook kijken naar landen als China of Zuid- Afrika. Je weet maar nooit waar ‘The next best thing’ zich schuilhoudt.

Neem bijvoorbeeld de applicatie WeChat. Dit is de populairste app in China, iedereen die een smartphone heeft, heeft WeChat erop staan. Met de applicatie kan je bijna alles, zonder dat je maar één moment de app hoeft te verlaten. Het is Facebook, Whatsapp, Snapchat, LinkedIn, Instagram, Tripadvisor, Thuisbezorgen.nl, Uber, Google, Google Maps etc. in één app! Je kan het zo gek niet bedenken en WeChat heeft het. WeChat is revolutionair  en wie weet wordt WeChat over 5 jaar wel dé applicatie in Nederland…

Meer weten over de laatste ontwikkelingen en trends in de Social Media wereld? Of ontdekken wat de nieuwste ontwikkelingen zijn wat betreft online media? Dan bent u bij het juiste adres.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s