Noah Langer

on

Ik ben geboren in het jaar 1996 en ben dus een nineties kid. Omdat ik in de 00’s ben opgegroeid en al vroeg een voorliefde had voor media, was ik niet weg te slaan bij de tv en de videorecorder waar ik naar mijn geliefde Disney films keek. Daarnaast vond ik het als klein kind geweldig om op pad te gaan met die ‘enorme’ videocamera van mijn vader (zo één waar je nog bandjes in moet doen). Tot grote frustratie van mijn vader omdat het bandje vol zat met mijn ‘prachtige’ creaties.

Nu kijk ik geen films meer via de televisie en mijn oude vriend de videorecorder heeft plaats moeten maken voor de website Netflix, waar ik mijn guilty pleasure; Gossip Girl bekijk. Daarnaast ga ik ook niet meer op pad met mijn vaders enorm videocamera maar heb ik 24/7 mijn smartphone op zak en film ik zo veel als ik zelf wil. Ook is mijn voorliefde voor Disney films verdwenen en heeft deze plaats moeten maken voor: fashion en social-media. Via social-media volg ik veel ‘social influencers’ om die geweldige jaloersmakende kiekjes te zien die zij maken van hun; kleding of die geweldige omgeving waar zij zich bevinden. Ik als 21-jarige kan hier heel realistisch naar kijken maar kan een tiener die opgegroeid is in het digitale tijdperk hier ook realistisch naar kijken? Zij zijn immers gewend aan de beelden die gedeeld worden via social-media. Kunnen zij dit filteren? En wat voor invloed heeft social-media op tieners? Tijdens het schrijven voor MICwatching zal ik mij bezig houden met deze vraagstukken.

Zo dan ben ik eindelijk toe gekomen aan het volgende onderwerp: mij zelf even kort voorstellen. Mijn naam is Noah Langer en ik studeer Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Omdat mijn hart bij digitale media ligt was het voor mij vanzelfsprekend om in het derde jaar voor de specialisatie Digitale Media Strategieën te kiezen, waar ik mij tijdens mijn specialisatie nog verder in wil gaan ontwikkelen.

Nieuwsgierig naar mij als student? Check dan mijn Instagram en LinkedIn voor meer informatie.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s