Milo Al

Die jongen links, rechts of boven, ben ik dus, Milo Al – kom maar door met die leuke naamgrappen, kunnen we lachen.- Na een lange omweg via Communication and Multimedia Design en Fysiotherapie, ben ik uiteindelijk beland bij Media, Informatie en Communicatie.

Ik hoor jezelf al afvragen: hoe kom je erbij om van media af te stappen en naar gezondheid toe te gaan, om vervolgens weer een opleiding te doen over media? Goede vraag, daar weet ik zelf ook geen antwoord op. Ik heb altijd een grote interesse gehad op het gebied van media, maar op CMD vond ik mijn plek uiteindelijk niet en ging ik eens nadenken over wat ik nog meer leuk vond en kwam zo terecht bij Fysiotherapie. Helaas, na een jaar kwam ik er achter dat het mij niet echt lag en kwam ik weer terug bij mijn eerste liefde; de Media en vervolgens weer mijn plekje gevonden.

Maar hey, met dat media, daar kan je toch alles mee? Ja, dat kan zeker. In dit leven probeer ik mijzelf vooral te specialiseren in een handjevol termen; concept, strategie, design en video. Vind ik lachen, vind ik leuk en zie ik mijzelf hopelijk nog wel doen tot mijn 75ste.  Een tijdje geleden ben ik al begonnen met dat werken. Eerst voor een korte periode als UX Designer voor een app-platform en tegenwoordig als freelance AV Designer voor een webtech company in Amsterdam. De artikelen die je van mij gaat vinden gaan daarom vooral over het inzetten van video op het World Wide Web (schijnt best een populair iets te zijn) en waarom je dit überhaupt zou gaan doen. Want video is dé toekomst.

Respect als je het einde hebt bereikt, tik ‘m aan.

Milo

Wil je meer over mij te weten komen en zien wat ik nou eigenlijk überhaupt met mijn leven heb gedaan of ga doen?
Neem dan eens een kijkje op mijn
LinkedIn profiel of laat mijn bezoekersaantallen eens een keer stijgen op www.miloal.nl. Zou wel leuk zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s