Danique Elizen

on

Ooit gehoord van kunstmatige intelligentie? In de digitale wereld kunnen we er niet meer omheen. Niet alleen ik, Danique Elizen, ben omringd door kunstmatige intelligentie. Ook jij komt er dagelijks mee in aanraking. Wat dacht je van de virtuele assistent Siri, geautomatiseerde chatbots en de algoritmes van Facebook?

De digitale wereld – en daarmee kunstmatige intelligentie – speelt zonder dat we het doorhebben een steeds grotere rol in ons leven. Je ontkomt er niet meer aan, en kan waarschijnlijk ook allang niet meer zonder. De weg zoeken via Google Maps, een vraag stellen aan de klantenservice of een webinar bekijken om op de hoogte te blijven van trends in je branche. In ons dagelijks leven ontkomen we niet aan internet en de ontwikkelingen ervan. Zelfs in het bedrijfsleven moeten we op de hoogte blijven. We moeten als bedrijf online zichtbaar zijn. Een bedrijf dat niet vindbaar is, bestaat niet.

Als accountmanager bij een bedrijf dat webinars organiseert, zie ik hoe je internet kunt inzetten als promotie kanaal. Ook zie ik dat het bereiken van de doelgroep steeds moeilijker wordt. Het aanbod op internet wordt steeds groter. Om als bedrijf je publiek te bereiken moet je blijven verbeteren, en goed inspelen op ontwikkelingen. Door middel van de specialisaties Audiovisuele Media en Digitale Mediastrategieën leer ik over deze ontwikkelingen en trends rondom de digitale wereld.

Ben je nieuwsgierig naar mijn bevindingen over de digitale wereld? Je kunt hier een artikel lezen waarin ik een aantal voordelen deel van webinars. Ook kun je de infographic bekijken waarin ik laat zien hoe je kunstmatige intelligentie kunt inzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *