Video: Virtual Reality

on

Een eigen Virtual Reality video realiseren? Dat hoeft niet moeilijk te zijn. Zowel bedrijven als particulieren kunnen, mits ze over de juiste apparatuur beschikken, tamelijk eenvoudig een goede 3D-video ontwikkelen aangezien de trend steeds meer een rol gaat spelen in de mediawereld. Een vakantievideo of bedrijfsvideo met een vleugje ‘origineel’? Kies voor VR en speel in op een trend waar toekomst in zit!

Hoe duurder de bril of camera, hoe hoger de kwaliteit van de uiteindelijke video. Da’s (veelal) logisch. Helemaal goedkoop is het nog niet, maar vanaf €350,- kun je eigenaar worden van een 360 graden camera. Voor de echte VR-ervaring koop je daar natuurlijk een bril bij. Deze brillen liggen vanaf €3,- in de schappen (kartonnen variant), oplopend tot omme nabij de €250 (professionele variant). Je kunt het zelf natuurlijk zo gek maken als je wilt.

Hoe is zo’n ervaring? In het Engels vertel ik over mijn ervaringen met VR:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=PO5GheVNAgM]

Vragen over dit onderwerp? Schroom dan niet een reactie achter te laten. Ook wil ik je graag attenderen op de website van Doeta Aartsma, een jonge onderneemster die zich opwerkt in de wereld van Virtual Reality. Haar video’s zijn het kijken waard.

Yorick Lips
P.S. Benieuwd naar mijn muzikale producties? Kijk op Soundcloud of Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *