Zo maak je foto’s voor jouw business #instagram (video)

on

Instagram staat bekend als het picture-perfectplatform. Hoe doe jij hier aan mee als bedrijf of merk? Met deze video geef ik 5 tips waar je op moet letten bij het maken van foto’s voor Instagram, zodat ook jij #instafamous wordt met je bedrijf.

De video is ook zonder geluid te bekijken!

 

 

Heb jij nog aanvulling, tips of trics? Laat het weten in de comments.

 

Like & Share!

 

Marcella Schermer

Meer weten over Instagram commercieel inzetten? Check ook eens mijn andere artikelen:

Instragram commercieel: zo moet het NIET

Instagram Stories #commercieel

0 reacties Voeg uw reactie toe

  1. karinkuilboer schreef:

    Hoi Marcella,

    Heel goede en duidelijke vlog. Vooral punt twee, gebruik natuurlijk licht is een dingetje voor mij. Zolang ik fotografeer zoek ik de randen van lichtopbrengst en fotografie op. Vooral omdat ik veel concerten fotografeerde. Ik heb daardoor een hekel gekregen aan flitsen, wat totaal alle sfeer weghaalt. Toen een paar jaar geleden een foto voor ons bedrijfsblad moest wordengemaakt van een hele gave oude drukpers werd er voortdurend geflitst. Ik heb toen de flits uitgezet en met wat andere instellingen een geweldig mooie foto voor ze gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *