Rijk worden door Instagram? Het kan!

on

Wie had dat gedacht? Rijk worden door Instagram. Een paar jaar geleden had iedereen je voor gek verklaard als je zou zeggen dat je miljonair wilt worden door het plaatsen van foto’s op een social media account. In de onderstaande video worden de succesfactoren van beroemde bloggers besproken en word er een kijkje genomen op het account van een blogger die dankzij haar Instagram blog nu miljonair is.

Heb jij na het zien van deze video nog vragen of opmerkingen? Laat het mij dan weten en plaatst onder dit bericht een reactie. En oja: vergeet niet te liken!

0 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Marioleine Hendriks schreef:

  Superleuk filmpje! Maar hoe begin ik eigenlijk een vlogen? Kan iedereen dit zomaar doen?

  1. Viannebolderdijk schreef:

   Hi Marioleine, bedankt voor je reactie.

   Ja! Iedereen kan vloggen en misschien is dat ook wel het leuke er aan. Je hoeft niet speciaal een diploma te hebben om je eigen video’s of blogs te maken. Dit is voor iedereen toegankelijk. Zolang je maar een verhaal, een specialiteit of een droom hebt.

   Of iedereen er geld mee kan verdienen is een tweede. Daar komt toch wel echt meer bij kijken. Wil je weten hoe je geld kunt verdienen met bloggen? Lees dan mijn andere artikel op mijn pagina of bekijk mijn filmpje.

   Ik hoop hiermee je vraag beantwoord te hebben. Zijn er nog dingen onduidelijk? Laat het mij dan gerust weten

 2. Floor Dieleman schreef:

  Hoe rijk kun je er in Nederland eigenlijk mee worden????

 3. Viannebolderdijk schreef:

  Hee Floor, bedankt voor je reactie!

  Dat is een goede vraag. Nederland is een aanzienlijk klein land dus je zou denken dat Nederlandse bloggers en vloggers nooit zoveel geld en volgers hebben als de buitenlandse bloggers en vloggers. Maar de werkelijkheid is anders! Kijk maar eens naar Negin Mirsalehi, een doodgewoon meisje uit Almere maar met maar liefst 3,5 miljoen volgers! Zij heeft het zo ver geschopt dat ze nu volgers van over de hele wereld heeft. Daarmee is zij één van de grootste bloggers van Nederland.

  Hoeveel zij precies verdient is niet duidelijk maar volgens Anna Nooshin, die zelf ook blogger/vlogger is, ligt het bedrag rond de €3000 tot €4000 per productpromotie. Wat erg veel is, als je het mij vraagt.

  Ik hoop dat ik zo je vraag beantwoord heb. Mocht er nog iets onduidelijk zijn? Laat het mij dan weten.

 4. jamievrolijk schreef:

  Super super leuk filmpje! Vaker vloggen jij!

 5. lisaahubertss09 schreef:

  Hoi Vianne!!

  WAAAAH, ik word door jouw filmpje he-le-maal enthousiast!!
  Wil meteen ook een vlog beginnen, maar belangrijker: RIJK WORDEN DOOR INSTAGRAM!

  Eigenlijk heb ik helemaal geen vragen, maar ik kon het niet laten om je niet te complimenteren met deze vlog! *APPLAUS*

  Groetjes,
  Lisa

  1. Viannebolderdijk schreef:

   Hahaha Lisa, wat enorm leuk je reactie! Dankjewel 🙂

   Betere complimenten had ik bijna niet kunnen krijgen. Ik hoop dat ik je inderdaad heb kunnen inspireren en dat je zult overwegen om misschien zelf wel een blog te gaan starten.

   Ik kijk uit om iets van jouw werk te zien! Succes!

 6. laurabouman schreef:

  Echt een interessant filmpje, met een lekkere dosis humor! Je brengt het op een makkelijke manier en zelfs ik denk nu na om te gaan bloggen. Heb je nog een tip wat je vooral niet moet posten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *