Hoe breng jij “beleving” over?

on

Dé trend van 2016: Virtual Reality en 360 graden fotografie. Ook steeds meer bedrijven gaan 360 graden video’s en foto’s inzetten om zo hun klanten een ultieme beleving te geven. Maar hoe zet je 360 graden het beste in. Hoe ga je aan de slag en in welke branches is 360 graden zeker goed te gebruiken? Je ziet het in de onderstaande video.

https://youtu.be/gFjk4UX6D6Q

Heb jij nu nog meer ideeën hoe je 360 video’s kan gebruiken? Reageer dan hieronder! Bedankt voor het kijken!

0 reacties Voeg uw reactie toe

  1. roossteensma schreef:

    Een handige tool om in te zetten voor experience marketing. Wellicht kunnen (livestream) 360 graden video’s ook ingezet worden in het onderwijs. Hoe denk jij hierover?

    1. pascalegriffioen schreef:

      Ik denk dat in de toekomst wanneer de “gewone” consument ook volledige beschikking heeft over kwalitatieve 360 graden video’s dat dit zeker een goede tool is, omdat juist die beleving zo goed overgebracht kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *