Leander Nicolai Ruivenkamp

Dit is Leander Nicolai Ruivenkamp. Hij doet dingen met woorden, camera’s en vliegtuigtickets. En het liefst alle drie tegelijk. Om die reden schreef hij deze post in Portugal, voegde hij een mooi kiekje van zichzelf toe en gooide hij zijn meest professionele woorden op papier, speciaal voor jullie.

Om die reden geeft hij zich vanaf nu officieel de titel: ‘Instagram expert’.

Hij is dus een fanatiek reiziger die foto’s maakt en schrijft. Nu bestaat er een applicatie waarop je dit allemaal prachtig samen kan brengen. Genaamd Instagram. Kennen jullie vast wel. The Traveling Lifestyle (@the_traveling_lifestyle) is zijn digitale fotoboek. Een soort opeenstapeling van momenten en ervaringen, een soort extern geheugen, een soort online verlengstuk van zijn gedachten gang versierd met ingelijste foto’s die hem steeds weer herinneren aan hoeveel hij van nieuwe momenten houd. Anyway, Instagram dus. Kijk maar even. En drop daar ook even een comment als je er toch bent. Vind hij vast leuk.

Hij heeft het Instagram spelletje redelijk goed door. Hoe het werkt, hoe het niet werkt, wat je er mee kan bereiken en welke bedrijven met welke influencers en zee gaan. Om die reden gaf hij zich officieel de titel: ‘Instagram expert’. Als je in de toekomst nog ‘questions, comments, of concerns’ hebt dan hoort hij het graag. Voel je vrij om hier op te reageren als je je geroepen voelt.

Tot die tijd, verblijft hij, mindfull en in stilte.

 

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. buckbijlsma schreef:

  Toffe account man!

  Like

 2. jorienvanrijswijk schreef:

  Ben benieuwd naar je artikelen!

  Like

 3. bibibeens schreef:

  Bedankt voor je reactie. Ik wist niet hoe ik een bron aan de uitgelichte afbeelding moest toevoegen. Ik hoop niet dat je het erg vindt dat ik jouw foto (van Chanel) heb gebruikt! Ik had natuurlijk eerst even toestemming moeten vragen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s