Melike Makine

Of je nou per ongeluk hier terecht bent gekomen of bent doorgestuurd door een vriend of familielid maakt voor mij helemaal niet uit, het gaat erom dat je mijn content leest. Aangezien je geïnteresseerd bent zal ik je duidelijk maken wat voor iemand je voor je hebt.

Mijn ouders hebben 22 jaar terug ervoor gekozen om mij Melike te noemen en met ouders bedoel ik mijn moeder, vrouwen hebben ten slotte altijd het laatste woord. Ik zie dat je nog steeds benieuwd bent; mooi, lees verder.

Als studente aan de opleiding Media, Informatie en Communicatie en als mediaprofessional schrijf ik op MICwatching specifiek over de invloeden van de media op de maatschappij. Ik schrijf graag over onderwerpen waar men niet snel aan denkt of vergeet tussen alle mainstream onderwerpen die wij als mediagebruikers dagelijks tegenkomen. Nu weet je van wie de onderliggende onderwerpen afkomstig zijn.

Ook is het handig om te weten dat ik van kritiek houd ook al geef ik toe dat ik vooral blij word van positieve en leerzame reacties waar ik mijzelf van kan ontwikkelen. Dus laat een reactie achter mijn artikelen en laat me weten wat je ervan vindt, vragen zijn natuurlijk ook toegestaan.

Bedankt voor je aandacht,

Melike Makine

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s