Mandy Jong

Mijn naam is Mandy Jong (20) studente aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik volg de opleiding Commerciële Economie en koos voor de richting Digital Marketing. Als minor koos ik Digitale Mediastrategieën bij de opleiding Media, Informatie & Communicatie omdat ik mij meer wil verdiepen in de manier waarop bedrijven nieuwe media trends aan de man brengen.

Net als generatiegenoten maak ik veelvuldig gebruik van social media apps. Apps zoals Facebook en YouTube introduceerde de trend virtual reality aan mij, wat mijn interesse trok. Dankzij mijn bezoek aan het IBC congres afgelopen september, ben ik verliefd geworden op virtual reality en wil ik mij voor MICwatching meer verdiepen in de wereld van virtual reality. Hoe zorgt virtual reality ervoor dat de wereld één wordt? Wat voor mogelijkheden zal virtual reality in de toekomst hebben?

 Ben je een beetje benieuwd geworden naar virtual reality? Volg mij dan op MICwatching.nl en blijf up-to-date.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s