Mandy Jong

on

Net als ieder ander van mijn generatiegenoten maak ik veelvuldig gebruik van social media, waarop ik continu content vergaar. Mijn liefde voor online marketing deel ik met jullie door hierover te schrijven en je mee te nemen in mijn leerproces naar een professional op het gebied van online marketing. Zo zullen er hot topics voorbij komen die in verband staan met online marketing en de ontwikkelingen binnen online marketing.

Mijn naam is Mandy Jong, studente Commerciële Economie. Als millennial in hart en nieren heb ik gekozen voor de afstudeerrichting Digital Marketing. Als minor koos ik Digitale Mediastratgieën bij de opleiding Media, Informatie & Communicatie, om mij zo te verdiepen in de manier waarop bedrijven nieuwe media trends aan de man brengen. Stay tuned!

Ben je benieuwd naar mijn artikelen? Blijf mij volgen op MICwatching.nl en blijf up-to-date van alle online marketing topics!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *