Maartje Goedegebuure

Hi! Ik ben Maartje Goedegebuure, 20 jaar en inmiddels vierdejaars studente aan de Hogeschool van Amsterdam. Als bijna-mediaprofessional heb ik een passie voor communicatie. Ik vind het gaaf met de juiste content een relatie met de doelgroep op te bouwen (en te behouden)! Dit gebeurt steeds vaker met informeel contact via sociale media. Vandaar dat ik in mijn vrije tijd graag op de hoogte ben van De Beste Social Media. Tijdens mijn stage op de MarCom en Social Media afdeling van Prénatal, had ik het vooral naar mijn zin door de combinatie en verscheidenheid aan werk binnen de communicatie!

Vooralsnog heb ik niet kunnen kiezen tussen een verdere studie binnen de marketing en communicatie óf een studie mondzorgkunde (eh, wat!?). Binnen de marketing heb je veel indirect contact met de klant, hoewel ik het als mondhygiëniste fijn zou vinden om direct contact met de cliënte te hebben.

Random facts about me:

  • In het bezit van ongeveer honderd potjes nagellak
  • Ik eet zelden het allerlaatste stukje eten van mijn bord op
  • Soms sta ik als een flamingo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s