Bibi Beens

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn auteurspagina. Heeft mijn foto je soms aangetrokken om mijn stukje te lezen? Vind je ‘m bijvoorbeeld heel leuk, apart of juist erg lelijk? Gebruik maken van beeld kan zorgen voor een hele goede of juist slechte (eerste) indruk.

Mijn naam is Bibi Beens. Ik ben 20 jaar oud en mijn expertise is ‘Instagram voor beginnende ondernemers’. Een beter platform waarop je in dit digitale tijdperk je foto’s en video’s kan delen is er niet. Instagram geeft beginnende ondernemers de kans om hun bedrijf te laten groeien. Hoe? Dat lees je in mijn content op MICwatching.nl

Instagram heeft 300 miljoen actieve gebruikers en daarvan ben ik er één. Beeld heeft mij altijd al heel erg geïnteresseerd, van fotografie tot video’s. Dat is dan ook de reden dat ik in het tweede jaar van de opleiding Media, Informatie en Communicatie de specialisatie ‘Audiovisuele producties’ heb gevolgd. Hier heb ik veel geleerd over het gebruik van beeld, hoe belangrijk het is en hoe je de juiste doelgroep ermee kan aanspreken.

Ik woon in Amsterdam, een enorm bruisende stad waar ik elke dag weer inspiratie op doe. Verder is mijn allergrootste hobby reizen. Ik hou van de verschillende culturen, prachtige natuur en de gastvriendelijke mensen. Het liefst reis ik de hele wereld over. Natuurlijk vind ik het dan ook heel leuk om mooie foto’s of video’s te maken van de plekken waar ik kom.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op mijn (nieuwe) Instagrampagina voor mijn fotografische kiekjes en/of op mijn YouTube-kanaal.

Wil je contact met mij opnemen? Via LinkedIn ben ik altijd bereikbaar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s