Kirsten Bodegraven

Kirsten Bodegraven (27) heeft een passie voor technologische innovaties in de zorg. Kirsten ziet in haar eigen omgeving wat het betekent om een beperking te hebben. Een beperking betekent echter níet dat je leven ophoudt. This is where technology comes in: zorg op afstand is niet langer onmogelijk, vitale functies kunnen gemonitord worden en technologie kan letterlijk en figuurlijk deuren voor je openen. Kirsten gaat met je op zoek naar de beste oplossing voor je probleem.

LeekerweideGroep
Kirsten is ruim 4,5 jaar werkzaam op de afdeling PR en communicatie bij LeekerweideGroep in Wognum (NH). Een organisatie die door middel van diverse labels een groot aantal diensten biedt op het gebied van zorg en welzijn, werk/dagbesteding, scholing en vrijetijdsbesteding. De afdeling PR en communicatie werkt nauw samen met de afdeling ICT.

Media, Informatie en Communicatie
Naast haar baan volgt Kirsten de deeltijdopleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel zit zij in het derde jaar van de specialisatie Digitale Mediastrategieën.

Wat kan Kirsten jou nog meer bieden?
Naast vragen over technologische innovaties in de zorg, kun je ook bij Kirsten terecht met vragen op het gebied van visuele en online communicatie. Denk aan fotografie, grafisch vormgeving, functioneel beheer, social media en weboptimalisatie.

Meer weten over Kirsten? 
Bekijk haar LinkedIn-pagina en neem contact op.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s