Rowy Onrust

on

Rowy Onrust (21 jaar) studeert Media, Informatie en Communicatie met als specialisatie Digitale Mediastrategieën. Ze woont in een huis vol autogekken en is daardoor op de hoogte van alles rondom de slimme auto’s. De combinatie van deze gegevens, Big Data, is namelijk een serieuze zaak voor de privacy van gebruikers en daarom interessant voor media professionals.

Naast haar studie is Rowy zelfstandig ondernemer. Voor haar eigen bedrijf De Content Architect houdt zij zich bezig met geschreven en videocontent. Zij blijft haar concurrenten voor door het gebruik van de nieuwste technieken. Maar hoe zit dat precies als je met een videodrone aan het filmen bent? Mag je wel zo maar overal filmen? En welke papieren heb je nodig? Rowy weet het allemaal!

Als young media professional is Rowy erg actief op social media en heeft ze haar iPhone altijd bij de hand, maar ze is zich ook bewust van de risico’s wat betreft haar privacy en data. Ze houdt het nauwlettend in de gaten als er instellingen veranderen in voorwaarden of applicaties waardoor haar privacy kan worden aangetast.

Wil jij op de hoogte blijven? Zorg dan dat je altijd haar nieuwste items leest en kijkt!

 

0 reacties Voeg uw reactie toe

  1. rosemariehofsteenge schreef:

    Ik ben benieuwd! Ik weet je te vinden hoor.

  2. rosemariehofsteenge schreef:

    Ik ben benieuwd! Ik weet je te vinden hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *